02:12 21 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  49162
  Pratite nas

  Predstavnica Rusije Alina Sanjko krivicom SAD je izgubila šansu da ponese krunu najlepše na takmičenju „Mis univerzum“, koje će 8. decembra biti održano u Atlanti, u američkoj državi Džordžija. Problem je dobijanje američke vize.

  Direktorka „Mis Rusije“ Anastasija Beljak je rekla da je ruski tim učinio sve kako bi obezbedio učešće Rusije na takmičenju „Mis univerzum“ u SAD, ali da su zbog organizacionih propusta i poteškoća sa dobijanjem vize morali da otkažu učešće.

  Problem je nastao pošto su organizatori „Mis univerzuma“ kasno informisali rusku stranu o datumu i mestu održavanja takmičenja, pa zbog komplikovane i duge procedure dobijanja američke vize nije bilo vremena da se aplicira, kao ni da se obave kvalitetne pripreme za takmičenje.

  Beljakova je naglasila da je Alina Sanjko trebalo da predstavlja zemlju na dva međunarodna takmičenja — „Mis univerzuma“ u SAD i „Mis sveta“ u Velikoj Britaniji.

  Kako je navela, Sanjkova će učestvovati na izboru za „Mis sveta“ 14. decembra u Londonu.

  Sanjkova je titulu „Mis Rusije“ dobila u aprilu ove godine. Dvadesetogodišnja lepotica iz grada Azova, iz Rostovske oblasti, nagrađena je pobedničkom krunom i sa tri miliona rubalja (oko 42,4 hiljade evra).

  Tagovi:
  Amerika, Mis
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga