23:58 15 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  11965
  Pratite nas

  Stanovnica ruskog grada Ivanova Julija Šilova, koja je postala poznata nakon što je zaprosila ruskog predsednika Vladimira Putina, predala mu je dve svoje fotografije na kojima je napisala svoj broj telefona i kratku poruku sa ličnim podacima, objavila je ruska televizija „Rusija 1”.

  Na poleđini jedne od slika koju je Šilova prilikom susreta uručila Putinu napisala je svoje ime i rodni grad, a pored toga je zamolila ruskog predsednika da je oženi.

  ​„Oženite me, molim vas! Završila sam fakultet, imam 28 godina, nemam dece ni materijalnih problema”, piše u poruci Šilove.

  Po rečima ove devojke iz Ivanova, zaposlena je kao glumica u dečijem pozorištu. Ona je još izjavila da je Putin „karakteran, orijentisan na cilj i snažan” i dodala da je odavno oduševljena njime. Šilova takođe smatra da je dostojna funkcije prve dame Rusije.

  Podsetimo, pomenuta devojka je Putina zaprosila za vreme njegove radne posete Ivanovu. Dok je ruski predsednik razgovarao sa lokalnim stanovnicima, Šilova mu se obratila iz grupe okupljenih. Putin je zahvalio Šilovoj i uputio joj nekoliko reči.

  Kasnije je ruski predsednik izjavio da će postati poznata u celoj zemlji.

  Tagovi:
  Ivanovo
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga