01:57 29 Novembar 2020
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  Virus korona se širi planetom (3050)
  0 390
  Pratite nas

  Trenutno su u uslovima pandemije na snazi najosnovnije mere predostrožnosti – lična higijena i samoizolacija. Upravo zato ostajući kod kuće možemo spasiti živote mnogih.

  Informativne službe novinske agencije RIA Novosti i redakcije Sputnjika širom sveta postepeno prelaze na rad na daljinu, odnosno rad od kuće, ali i dalje u 24-časovnom režimu pružaju svojim čitaocima i pretplatnicima najaktuelnije i najpouzdanie informacije.

  Samoizolacija je bezbedna i ispravna i spasava nas i naše najbliže od daljeg širenja virusa. I to simbolizuje grafička kućica na našem logotipu. Danas će se u ažuriranom vidu ona pojaviti na sajtovima ria.ru, sajtovima projekata agencije na ruskom jeziku, Sputnjiku, radiju Sputnjik, kao i na njihovim stranicama na društvenim mrežama.

  Ostanite kod kuće

  Ovo nije zauvek. To je naš odgovor na širenje virusa i poziv svima da se aktivno bore protiv pandemije. Mediji danas treba da imaju najznačajniju ulogu u informisanju javnosti. Ostanite kod kuće, a mi ćemo vam obezbediti brze informacije o najnovijim događajima, o metodama prevencije i zaštite od bolesti.

  Od početka godine KOVID-19 već je odneo živote više hiljada ljudi širom sveta, broj zaraženih je u stotinama hiljada i svakim danom raste. U Rusiji se trenutno situacija drži pod kontrolom. Vlada zemlje čini sve moguće kako bi u glavnom gradu Rusije i njenim regionima postavila pouzdanu barijeru od širenja virusa korona.

  Ali nikakve mere nisu dovoljne ako sami ne pomognemo jedni drugima. Samo zajedno možemo da se izborimo sa pretnjom.

  Zbog toga smo odlučili da promenimo logotipe.

  Čuvajte sebe i svoje najbliže i #bezpanike!

  Tema:
  Virus korona se širi planetom (3050)
  Tagovi:
  koronavirus, RIA Novosti, Sputnjik, Rusija sevodnja, logo
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga