15:31 14 Jul 2020
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  1544
  Pratite nas

  Ruski biznismeni koji se nalaze, među 200 najbogatijih ljudi sveta po verziji "Forbs" otkrili su gde provode vreme tokom epidemije virusa korona.

  Većina od 78 biznismena, njih 50 osoba, ostali su u Rusiji. U Moskvi su ostali svi developeri – ne bi trebalo da beže od problema izazvanih krizom, već da spasavaju svoje kompanije, konstatuje list.

  Ne smeju da napuštaju sve ni akcionari velikih industrijskih preduzeća koji treba da osiguraju neprekidan rad u novim uslovima, piše Forbs.

  Na drugom mestu se nalazi Velika Britanija, gde se od virusa krije osam osoba, među kojima su Oleg Tinjkov, Mihail Fridman i Vjačeslav Kantor.

  Na trećem mestu je EU. David Jakobašvili i Sergej Sarkisov žive u Monaku, Pjotr Aven piše novu knjigu u Letoniji, Sergej Petrov živi u Beču, dok se jedna osoba, čije ime nije navedeno, nalazi na Kipru.

  Na četvrtom mestu su SAD sa šest oligarha, ukljčujući Jurija Minjnera, Viktora Remšu i Ratmira Timaševa. Na petom mestu se našla Švajcarska, gde se nalazi u izolaciji Andrej Baronov i Konstantin Nikolaev.

  Milijarder Ališer Usmanov se nalazi u samoizolaciji u Taškentu.

  Tagovi:
  Rusija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga