14:11 14 April 2021
Slušajte Sputnik
  Rusija
  Preuzmite kraći link
  Hospitalizacija Alekseja Navaljnog (308)
  1382
  Pratite nas

  Brz oporavak Alekseja Navaljnog govori da su ruski lekari uspeli da mu spasu život, uprkos stalnom mešanju u rad trećih lica, navodi se u saopštenju regionalnog ogranka Sindikata zdravstvenih radnika u Omsku.

  „Samo lekarsko saosećanje i razumevanje činjenice da je pacijent ne tako davno preživeo težak period u životu, sprečavaju nas u najoštrijim ocenama rečenog i od proceduralniih radnji. Uvreda nije naneta samo lekarima jedne bolnice, nego celom zdravstvenom sistemu u Omsku. Činjenica da se gospodin Navaljni danas brzim tempom vraća aktivnom životu govori da mu je u Omsku spasen život“, navodi se u saopštenju.

  Prema rečima lekara, slučaj Navaljnog je bio neobičan, ali nije unikalan, nije najteži, niti najzanimljiviji od onih sa kojima su se zaposleni u omskoj bolnici № 1 do sada susretali.

  „Naravno, Aleksej Navaljni još treba da preispita ono što se desilo, isto kao što mora da koriguje navike i postane pažljiviji prema svom zdravlju. Prema našem mišljenju, na tom putu je glavno da sačuva zdrav razum, da trezveno procenjuje životne realije i da ostane čovek“, poručuju omski lekari.

  Ovim su omski lekari odgovorili Navaljnom koji je ih optužio „da mu nisu pružili adekvatnu medicinsku pomoć“.

  Pročitajte još:

   

   

   

  Tema:
  Hospitalizacija Alekseja Navaljnog (308)
  Tagovi:
  navaljni, Omsk
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga