20:05 25 Maj 2020
Slušajte Sputnik
  Srbija
  Preuzmite kraći link
  0 232
  Pratite nas

  Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas u Jagodini da je njegov cilj da se u Srbiji što pre promeni vlast, jer je Srbija već došla do dna.

  „Srbija je skoro potpuno propala. Gde god da odemo, vidimo koliko je narod osiromašio, koliko je teška situacija, koliko ni za hleb ljudi nemaju dovoljno“, rekao je Šešelj na tribini u Kulturnom centru u Jagodini pred nekoliko stotina ljudi.

  Šešelj je kazao da obilazi odbore po Srbiji sa ciljem da obnovi SRS, da uključi što više mladih ljudi, ali i onih koji su nekada pripadali toj stranci.

  On je dodao da je „blokiran na svim beogradskim elektronskim medijima s nacionalnom frekvencijom i da je zato odlučio da ide od grada do grada i gostuje na lokalnim televizijama“.

  „U Jagodini već pet meseci nije bilo moguće da mi se obezbedi emisija na jednoj od dve lokalne televizije, Palmi plus ili gradskoj televiziji. Zato smo bili prinuđeni da zakažemo javnu tribinu kao promociju mojih knjiga, ali, naravno, ja ću malo govoriti o knjigama a najviše o aktuelnoj političkoj situaciji“, rekao je Šešelj.

  On je predložio da se „pokrene peticija koju će uputiti Draganu Markoviću Palmi da mu se što pre obezbedi termin na njegovoj televiziji“.

  „Nadam se da bi značajan broj građana Jagodine prihvatio da potpiše tu peticiju. Palma je dobar čovek, ali videćemo da li će sada da zakaže emisiju ili neće, pa ćemo da donesemo sud“, rekao je Šešelj.

  Slično:

  Šešelj traži razrešenje Bramerca
  Šešelj ne ugrožava državu, ali preskače cenzus
  Šešelj: Nadam se da će EU prekinuti pregovore sa Srbijom
  Šešelj neće dostaviti lekarske nalaze ni vlastima, ni Hagu
  Šešelj možda i ne mora u Hag
  Šešelj: Moraće da me nose u Hag
  Tagovi:
  Srpska radikalna stranka, Haški tribunal, Vojislav Šešelj, Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga