04:59 21 Januar 2020
Slušajte Sputnik
  Svet
  Preuzmite kraći link
  1640
  Pratite nas

  Navodna žrtva američkog milijardera Džefrija Epstajna, koja tvrdi da je bila prisiljena na seksualni odnos sa britanskim princem Endrjuom, optužila je ovog člana britanske porodice rekavši da „dobro zna šta je radio“ i da se nada da će on to i priznati.

  Princ Endrju bio je dugogodišnji prijatelj Epstajna, koji se ubio u njujorškom zatvoru, gde je bio zbog optužbe za seksualnu trgovinu maloletnicama.

  Princ Endrju je negirao da zna za Epstajnovo kriminalno ponašanje i izjavio je da je zapanjen zbog optužbi više žena na Epstajnov račun.

  „On zna šta je radio i može da svedoči o tome“, rekla je Virdžinija Gofri, koja je imala 15 godina kada je radila u klubu „Mar-a-Lago“, koji danas pripada predsedniku SAD Donaldu Trampu, prenosi AP.

  Tvrdi da je išla Epstajnovim privatnim avionima na njegova imanja u Novi Meksiko, na Američka Devičanska ostrva, u Pariz i u Njujork i da je imala ugovoren seks u Londonu i na još nekim mestima sa princom Endrjuom, prenosi Tanjug.

  Ona je u utorak svedočila u sudnici, gde su Epstajnove žrtve imale priliku da iznesu svoju priču u slučaju Epstajna, koji je zvanično zatvoren posle njegovog samoubistva.

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga