10:54 16 Januar 2021
Slušajte Sputnik
  Svet
  Preuzmite kraći link
  452171
  Pratite nas

  Britanski „Dejli mejl“ objavio je ekskluzivne fotografije koji bi verovatno bivši predsednik SAD Bil Klinton želeo da zauvek nestanu. Na njima je zabeleženo kako nekadašnji lider uživa dok ga masira 22-godišnja Šontaj Dejvi, jedna od žrtava milionera, osuđenog pedofila, Džefrija Epstajna.

  Fotografije su objavljene baš uoči govora koji bi Klinton trebalo danas da održi u okviru podrške demokrati Džou Bajdenu u predsedničkoj trci.

  Na fotografijama se vidi kako Klinton mirno sedi i osmehuje se dok mu Dejvi masira leđa. Devojka je tada imala 22 godine i imala je ulogu lične Epstajnove maserke.

  Klinton, koji je tada imao 56 godina, žalio se na ukočen vrat nakon što je zaspao u privatnom avionu Epstajna na humanitarnom putovanju u Afriku 2002. godine.

  ​Osumnjičena „madam“ Gislejn Maksvel, koja je optužena za trgovinu ljudima, navodno je u nekoliko navrata zadužila Dejvi da izmasira Klintona.

  Dejvi je tvrdila da ju je Epstajn silovao nekoliko puta nakon što ju je Maksvelova regrutovala, a navela je i da je Klinton na putovanju bio džentlmen.

  Epstajn i Maksvelova, kao i druge poznate ličnosti, pridružile su se Klintonu na putu do Afrike u septembru 2002. godine. To je bio projekat Klintonove fondacije o podizanju svesti o siromaštvu i AIDS-u na kontinentu.

  Postoji fotografija na kojoj pred avionom poziraju Klinton i Maksvelova.

  Džefri Epstajn je izvršio samoubistvo prošlog avgusta u zatvoru, prenose Novosti.

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga