16:03 11 April 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 28
  Pratite nas

  Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da „nikada nije i nikada neće“ rušiti predsednika Tomislava Nikolića i premijera Aleksandara Vučića, a da o optužbama koje su joj proteklih dana upućene povodom izveštaja o razlozima vraćana „falkona 50“ sa leta za Rim treba razgovarati na stranačkim organima.

  Ministarka je u Privrednoj komori Srbije rekla novinarima da u prethodna dva dana nije davala nikakve izjave o tom incidentu izvan onoga što je „njen posao kao ministra građevine saobraćaja i infrastrukture“.

  Potpredsednica SNS i Vlade Srbije je rekla da poštuje odluke svoje stranke i da, ako o tome treba da se priča, onda to treba činiti na stranačkim organima.

  Podsetila je i da je upravo ona na jednoj od poslednjih sednica stranačkog Predsedništva bila za to da se ne priča u javnosti o odnosima između članova SNS.

  „Ja ni jednu jedinu reč u prethodna dva dana nisam rekla, a da je bilo van onoga što je moj posao kao ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture“, rekla je i dodala da se „politika slučajno ili namerno meša u ono što je posao“.

  „Moj posao je bio da obezbedim uslove da se sačini izveštaj i da Srbija sazna zašto se `falkon` vratio. Ja sam svoj posao uradila, Direktorat civilnog vaduhoplovstva kao regulatorno telo je takođe svoj posao uradio i izveštaj je dat“, rekla je Mihajlović.

  Istakla je i da je u međuvremenu apelovala na uzdržavanje od bilo kakvih komentara sve dok izveštaj o tom incidentu ne bude gotov. Ministarka je dodala i da je nepotrebno dalje zbunjivanje javnosti, kao i da joj je sve drugo „nebitno i neverovatno“.

  Tagovi:
  kvar, falkon, avion, Vlada Srbije, Aleksandar Vučić, Zorana Mihajlović, Tomislav Nikolić, Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga