05:20 15 Avgust 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 16
  Pratite nas

  Kompanija „Štrabag d.o.o“ izrazila je danas žaljenje zbog gubitka života dva radnika, u nesrećnom slučaju, na gradilištu „Beograd na vodi“.

  Radnici koji su na gradilištu izgubili život, u potpunosti su bili obučeni za sve situacije i moguća dešavanja i uredno prijavljeni, ističe se u saopštenju kompanije.  

  Okolnosti ukazuju na to da je u pitanju nesrećan slučaj, iako su primenjene sve propisane mere zaštite na svim pozicijama gradilišta.

  Nažalost, i pored toga, došlo je do gubitka života, koji se nije mogao predvideti, niti sprečiti merama zaštite, navode u kompaniji.

  „’Štrabag d.o.o‘, kao društveno odgovorna kompanija vodi računa o svakom detalju i svim zaposlenim licima. Ljudski faktor je nažalost sveprisutan u ovakvim delatnostima, a ’Štrabag‘ će preduzeti, kao i do sada, implementaciju najviših standarda kako bi svi zaposleni bili maksimalno bezbedni“, navodi se u saopštenju.

  Na gradilištu „Beograda na vodi“ jutros su poginula dva radnika. Oni su pali sa „Štrabagove“ zgrade, a poziv je upućen Hitnoj pomoći u 9.42 časova.

   

  Tagovi:
  radnici, kompanija, nesreća, Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga