04:35 13 April 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 131
  Pratite nas

  Nastavak uspešne saradnje i pokretanje novih programa. Za 15 dana učesnici kampa su na teritoriji Srbije prešli 3.200 kilometara.

  Centar Ruskog geografskog društva u Srbiji organizovao je od 1. do 15. jula 2019. godine na teritoriji Srbije letnji kamp za 40 učesnika iz Rusije i Srbije. Učesnici iz Rusije su izabrani na konkursu Ruskog geografskog društva, a iz Srbije su učestvovali nastavnici, saradnici i studenti Univerziteta u Beogradu — Geografskog fakulteta i PMF Univerziteta u Prištini, Odseka za geografiju. Obišli su Beograd i njegovu bližu okolinu, južni Banat, desnu obalu Dunava, istočnu Srbiju, Kopaonik, Šumadiju, Toplicu, dolinu Južne Morave, Stari Ras, dolinu Ibra i drugo.

  • Učesnici letnjeg kampa
   Ustupljeno Sputnjiku
  • Učesnici letnjeg kampa
   Ustupljeno Sputnjiku
  • Učesnici letnjeg kampa
   Ustupljeno Sputnjiku
  1 / 3
  Ustupljeno Sputnjiku
  Učesnici letnjeg kampa

  Kamp je realizovan u periodu od 1. do 15. jula 2019. godine na teritoriji Srbije. Organizatori kampa su Rusko geografsko društvo i Centar Ruskog geografskog društva u Srbiji.

  Ovogodišnji kamp je nastavak tradicije započete 2015. godine kada su studenti iz Srbije učestvovali na tri volonterska kampa u Rusiji. Sledeće godine je program realizovan u Srbiji, a 2017. na teritoriji Lenjingradske oblasti.

  Rusko geografsko društvo će od 1. do 15. septembra 2019. godine na Krimu organizovati međunarodni kamp za učesnike iz Rusije, Kine i Srbije.

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga