04:48 21 Januar 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  1448
  Pratite nas

  Prošlo je više od pet sati otkako je počela kriza u beogradskom naselju Braće Jerković, u kojoj se policijski službenik, za koga se sumnja da je naoružan, nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu, a epilog se još ne nazire.

  Kako je muškarac sâm u stanu u ulici Vojvode Vlahovića 53, ničija bezbednost osim njegove nije ugrožena, a očekuje se da se drama okonča mirnim raspletom, nakon pregovora.

  Ranije je danas MUP saopštio da se policijski službenik nakon svađe sa suprugom zaključao u stanu u beogradskom naselju Braće Jerković, a da su njegovi supruga i sin nakon svađe izašli iz stana.

  Na lice mesta zatim su došli pripadnici pregovaračkog tima MUP-a, kao i vatrogasci-spasioci i Hitna pomoć.

  Muškarac je posle nekoliko sati, nakon što je bio zatvoren u tom stanu, izašao na terasu i razgovarao sa policijom koja je ispred zgrade.

  Iako su medijske ekipe bile udaljene od zgrade oko 200 metara, što je muškarac i tražio, policija je ponovo zatražila od predstavnika medija da se dalje povuku iz bezbednosnih razloga.

  Nakon što su se mediji dalje povukli, muškarac je izašao ponovo i nastavio razgovore sa policijom.

  Mediji su preneli da je muškarac naoružan i da preti da će se ubiti, kao i da je tokom pregovora sa terase bacio opasač.

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga