17:04 20 April 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  1273
  Pratite nas

  U dvorištu porodične kuće Gorana Todorovića iz Donje Livadice, koji je naoružan i sa torbom punom municije i eksploziva prošle sedmice upao u Ekonomsko-ugostiteljsku školu, policija je pronašla arsenal sakrivenog oružija i municije, saznaju „Novosti“.

  U dvorištu porodične kuće Gorana Todorovića (46) iz Donje Livadice, koji je naoružan i sa torbom punom municije i eksploziva prošle sedmice upao u Ekonomsko-ugostiteljsku školu „Vuk Karadžić“ u Velikoj Plani, preteći da će uzeti srednjoškolce za taoce, policija je pronašla arsenal sakrivenog oružja i municije.

  Tokom pretresa kuće, a potom i dvorišta, kontradiverziona jedinica policije je na više mesta pronašla sakrivenu municiju, delove oružja i vojne opreme i eksplozivnih naprava. Sve će biti poslato na veštačenje kako bi se utvrdilo poreklo i ubojitost.

  Odakle Todoriviću sve ovo oružje, ostaje za sada misterija, jer je njegovo saslušanje u nedelju moralo da bude prekinuto, pošto mu je pozlilo, a potom mu je određen pritvor zbog mogućeg uticaja na svedoke, opasnosti ponavljanja krivičnog dela i uznemirenja javnosti.

  Tagovi:
  oružje, oružje, terorista
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga