09:07 28 Novembar 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 5215
  Pratite nas

  Predstavnice kompanije „Mis Ju“, šest najlepših devojaka Srbije, bile su danas u Vojnoj akademiji i družile se sa kadetima i kadetkinjama.

  Naše lepotice obišle su Pištoljsku streljanu, gde su se oprobale u simulacionom gađanju i rukovanju oružjem, kao i Sportski centar, gde su im predstavljeni kapaciteti i uslovi za bavljenje sportom pripadnika Vojske Srbije, a potom su im kadeti pokazali Kadetsku brigadu i njene smeštajne kapacitete.

  Aktuelna mis Srbije Andrijana Savić istakla je da je fascinirana „redom, radom i disciplinom“ koju je videla danas u Vojnoj akademiji, i da je u razgovoru sa kadetima uvidela koliko su oni želeli da postanu deo Vojske Srbije.

  I neke misice su pomišljale da upišu Akademiju
  Ministarstvo odbrane
  I neke misice su pomišljale da upišu Akademiju

  „Svi se veoma trude, ozbiljni su, ali i veoma zadovoljni. Naša država ne treba da brine, ima ko da nas čuva“, istakla je mis Srbije za 2019. godinu i dodala da i u redovima predstavnica kompanije „Mis Ju“ takođe vladaju disciplina i odgovornost.

  Da je želela da upiše Vojnu akademiju, i da joj je posle današnjeg obilaska izuzetno žao što to nije uradila, rekla nam je mis eko Srbije za 2019. godinu Anastasija Murić.
  Misice u poseti Vojnoj akademiji
  Ministarstvo odbrane
  Misice u poseti Vojnoj akademiji

  „Od malena sam imala želju da upišem vojnu školu i bila bi mi velika čast da sam postala deo Vojske Srbije. Razgovarala sam danas sa kadetima o uslovima života i studiranja, mada sam već dosta informisana o tome. Iako sam upisala Elektrotehnički fakultet, možda za Vojnu akademiju nije kasno“, zaključila je mis eko Srbije.

  Osim nje, i prva pratilja i mis interkontinental Srbije Ivana Bogdanovska razmišljala je o vojnom školovanju. Naime, njena velika želja bila je da upiše Vojnu gimnaziju.

  „Veoma sam se obradovala kada sam saznala da ćemo danas obići Vojnu akademiju. Razgledajući i slušajući o tome šta sve nudi vojno školstvo razmišljam zbog čega ipak nisam upisala Vojnu gimnaziju, ali isto tako razmišljam zašto posle srednje škole ne bih upisala Vojnu akademiju. Ovde je stvarno baš sve super“, rekla je mis interkontinental Srbije.

  Tagovi:
  izbor za mis, Mis, Vojna akademija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga