04:10 28 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 400
  Pratite nas

  Biznismen Miodrag Daka Davidović prisustvovao je današnjem skupu u Nikšiću, a na pitanje da li ga je bilo strah da dođe u Crnu Goru nakon pokušaja atentata u Beogradu kazao je da „nema straha pred Gospodom“.

  „Sve je jasno. Pa i da nestanemo Hrista radi, to samo Gospod daje bogougodnicima i mogu biti srećni svi oni koji budu otišli Gospodu vere radi“, rekao je Davidović i dodao da „ko je danas izostao sa skupa, bolje da se ni rađao nije“, pišu „Vijesti“.

  „Ovo je najveći skup u istoriji Crne Gore. Ovo je najveći skup koji je nama smrtnicima na zemlji mogao da priušti Sveti Vasilije. Njegov dolazak ovde među verni narod svih konfesija, i muslimana, i katolika i naravno nas pravoslavaca, obezbedio je da mi budemo danas najsrećniji narod u istoriji“, rekao je Davidović.

  Naveo je i da će „dolazak Svetog Vasilija na skup sigurno dozvati one koji odlučuju o ovom zakonu da dobro razmisle smeju li da udare na veru Hristovu“.

  „Smeju li udariti na ovu svetinju, koja svedoči 350 godina pod Ostrogom. Nadam se da će Gospod, dok nije kasno, urazumiti nas da budemo svesni svoje odgovornosti, da budemo svesni da se vratimo gospodu Bogu. Danas je ovde za nas velika prilika da se ponizimo pred Svetim Vasilijem, ali i da uzdignemo glavu pred svim ljudima dobre vere, dobre nade i spasenja u ovom velikom i najvećem skupu u istoriji Crne Gore“, rekao je Davidović.

  Tagovi:
  Crna Gora, Miodrag Daka Davidović, Sveti Vasilije Ostroški, Nikšić, Sabor
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga