11:52 24 Januar 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  1511
  Pratite nas

  „Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice koja pripada mojoj tašti i ugledali Malčanskog berberina i Moniku Karimanović. Jako nam je teško. Pa zar u našoj kući da se krije?“, još je u neverici Nišlija Emil Živić, koji je slučajno pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu devojčicu u selu Pasjača.

  Emil je, kako nam je rekao, u nedelju došao u Pasjaču da kolje svinju. Pošto nije dugo obilazio kuću koja je pripadala njegovoj tašti, odlučio je sa sinom da svrati.

  „Sada sam došao iz policije. Sin i ja smo dugo davali izjave. I dalje ne mogu da verujem šta se dogodilo“, rekao je Nišlija za „Novosti“.

  „Pod stresom sam i loše mi je. Znate, ja sam srčani bolesnik i ovo mi sve teško pada. Kada sam ga ugledao, svet mi se okrenuo. Odmah smo pozvali policiju. Nismo se dvoumili nijednog trenutka. Video sam da je u kući koja je pripadala mojoj pokojnoj tašti opšti haos. Ne znam. I dalje mislim da sanjam.“

  Inače, nedaleko od Emilove vikendice nalazi se kuća koja pripada majci Malčanskog berberina.

  Podsetimo, Monika Karimanović je pronađena u nedelju oko 16 sati. Njoj je brzo ukazana pomoć i prebačena je kolima Hitne pomoći na Dečju hirurgiju Kliničkog centra u Nišu.

  Malčanski berberin Ninoslav Jovanović je uspeo da pobegne i policija za njim traga.

  Monika je nestala u petak 20. decembra.

  Tagovi:
  otmica, devojčica
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga