16:54 30 Maj 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  5153
  Pratite nas

  Potraga za Malčanskim berberinom i dalje je intenzivna, a traje već 14 dana. Blago je reći da su meštani Malče uplašeni i da tamo vlada panika. Mnogi pretpostavljaju da se baš u svom selu krije Ninoslav Jovanović, koji je 20. decembra oteo Moniku Karimanović (12).

  Kako pišu „Večernje novosti“, na terenu je 300 pripadnika policije, vojska se povukla kada je Monika pronađena, ali kako su rekli meštani Malče, Orehovca, Glogovca, Miljkovca, na svakih 100 metara stoje policijski punktovi.

  „Postoji puno policajaca u civilu koji proveravaju svakoga ko prođe pored punkta. Interesantno je to da se proveravaju i žene, jer policija smatra da bi Berberin čak mogao da se preruši u ženu“, rekao je „Novostima“ izvor blizak istrazi.

  Policija proverava svaku rupu, svaki zabačeni kutak, sve što bi moglo da bude sumnjivo.

  Meštani Malče su ubeđeni da se on krije baš u svom selu, što izaziva još veći strah. Sve kuće su zaključane i deca su sklonjena, jer se pretpostavlja da bi Ninoslav Jovanović mogao da otme novu žrtvu.

  Monika Karimanović se polako opravlja i pod stalnim je nadzorom lekara, psihologa i socijalnih radnika. Ona je pronađena deset dana nakon otmice u seoskoj kući u mestu Pasjača.

  Ninoslav Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine. Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža, a oslobođen je u martu ove godine.

  Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin
  MUP Republike Srbije
  Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga