06:24 24 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  Virus korona se širi planetom (3050)
  0 1611
  Pratite nas

  Turističke agencije počeće sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca, saopštila je danas JUTA.

  Na današnjoj sednici Upravni odbor JUTA je zaključio da su turističke agencije kadrovski i organizaciono spremne za realizaciju svih ugovorenih turističkih putovanja za predstojeću letnju turističku sezonu.

  „U skladu sa raspoloživim informacijama i očekivanim protokolima, turističke agencije informišu javnost da će otpočeti sa realizacijom ugovorenih turističkih putovanja prema većini država u kojima tradicionalno borave naši turisti krajem juna i početkom jula meseca“, kaže se u saopštenju.

  U saopštenju se kaže da će agencije voditi računa o bezbednosti putnika i da će dodatno posvetiti pažnju što kvalitetnijoj realizaciji ugovorenih putovanja u skladu sa propisima, prenosi Tanjug.

  „Organizatori putovanja će u svom radu striktno poštovati mere koje propisuju nadležne zdravstvene organizacije radi bezbednog putovanja i boravka naših turista u ugovorenim destinacijama“, kaže se u saopštenju.

  Pročitajte još:

  Krizni štab: Nema novih epidemijskih mera, od petka ulazak u zemlju bez testa i samoizolacije

  Od 1. juna otvaranje granica sa Bugarskom i Grčkom

  Letovanje u Grčkoj: Otvaraju se plaže, ali pod strogim pravilima

  Tema:
  Virus korona se širi planetom (3050)
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga