05:45 23 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  Virus korona se širi planetom (3050)
  0 122
  Pratite nas

  „Er Srbija“ sutrašnjim letom za Cirih, u 7.20 sati, obnavlja komercijalni putnički saobraćaj, potvrđeno je Tanjugu u srpskoj avio-kompaniji.

  Takođe, „Er Srbija“ u četvrtak, u 17 sati, iz Beograda leti za Frankfurt, a u nedelju za London i Beč.

  „Er Srbija“ je najavila da će u periodu od 21. maja do 14. juna organizovati ograničen broj letova do Londona (Hitrou), Frankfurta, Ciriha i Beča.

  U „Er Srbiji“ kažu da su već u prodaji karte za još dve destinacije, Pariz i Amsterdam za letove od 31. maja, gde je do 14. juna predviđen jedan let nedeljno.

  Pored toga, „Er Srbija“ će obnoviti komercijalne letove do Njujorka 6. juna, dok će od 13. juna broj prekookeanskih letova srpske nacionalne avio-kompanije biti povećan na dva nedeljno.

  Nacionalna avio-kompanija počeće u poslednjoj nedelji maja postupno obnavljanje letova do pojedinih destinacija u regionu.

  Planira da obavi prvi let od Beograda do Ljubljane 29. maja, kao prva avio-kompanija koja se vraća na taj aerodrom, a da zatim tokom prve dve nedelje juna, pored Ljubljane, ponovo uspostavi saobraćaj i do Podgorice, Tivta, Sarajeva, Banjaluke i Skoplja.

  Srpski avio-prevoznik će obnavljati redovan putnički saobraćaj u skladu sa odlukama regulatornih organa drugih država.

  „Er Srbija“ je najavila da će na svojim letovima primenjivati sve neophodne mere bezbednosti, u skladu sa najvišim bezbednosnim i higijenskim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tela.

  Tema:
  Virus korona se širi planetom (3050)
  Tagovi:
  letovi, avion, Er Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga