04:44 18 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 05
  Pratite nas

  U ponedeljak i utorak iznad većeg dela Srbije, kao i u pojedinim delovima Beograda, očekuje se velika količina padavina, prenose Novosti. 

  Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda izdato je upozorenje za Tamiš i Zapadnu Moravu, potom Kolubaru i Jadar, kao i njihove pritoke Skrepež, Đetinju, Moravicu i Bjelicu.

  Na Tamišu kod h.s. Jaša Tomić vodostaji će biti u manjem porastu do 21/22. juna, a zatim u stagnaciji i kretaće se iznad vanredne odbrane, a kod h.s. Sečanj u porastu do 22. juna sa prevazilaženjem vanredne odbrane od poplava.

  Na slivovima Kolubare i Jadra sa pritokama, Skrapežu, Đetinji, Moravici, Bjelici, kao i na gornjem toku Zapadne Morave tokom 22. i 23. juna vodostaji će biti u većem porastu sa prevazilaženjem upozoravajućih nivoa, a na Jasenici i Kubršnici sa dostizanjem upozoravajućih nivoa, prenosi RHMZ.

  Na Tamišu kod h.s. Jaša Tomić vodostaji će biti u manjem porastu do 21/22. juna, a zatim u stagnaciji i kretaće se iznad vanredne odbrane, a kod h.s. Sečanj u porastu do 22. juna sa prevazilaženjem vanredne odbrane od poplava

   

  Tagovi:
  nevreme, pljusak, kiša
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga