03:50 28 Januar 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 08
  Pratite nas

  Nemačka policija od jutros pretražuje jedan vrt u blizini Hanovera u nadi da će pronaći telo britanske devojčice Madlin Mekejn, koja je nestala pre 13 godina iz turističkog apartmana u Portugalu kada je bila stara tri godine.

  Kako prenosi britanski „Skaj njuz“ policija u Nemačkoj počela je iskopavanje na jednoj livadi pored Hanovera gde je glavnoosumnjičeni u ovom slučaju Kristijan B. živeo neko vreme.

  Područje se čisti od jutra, raskrčeno je drveće i da doveden manji bager kako bi pomogao prilikom iskopavanja.

  „Nije sasvim jasno šta tačno policija traži, da li je reč o mogućim dokazima koji su direktno povezani sa nestankom Madlene ili je reč o vezi sa osumnjičenim Kristijanom B“, piše „Skaj njuz“.

  Na terenu je oko 100 policajaca.

  Nakon 13 godina, nemačka policija nedavno je objavila da je novi osumnjičeni u nestanku devojčice Kristijan Brukner koji se trenutno nalazi u nemačkom zatvoru.

  Nemački tužilac Hans Kristijan Volters u junu je izjavio da raspolaže dokazima da je devojčica mrtva, ali i više informacija gde je osumnjičeni živeo u to vreme kako bi policija pronašla telo devojčice, prenosi Tanjug.

  Medlin je nestala iz apartmana u portugalskom letovalištu Praja de Luz 2007. godine, a osumnjičeni Kristijan B (43) dugo godina je živeo u Portugalu, između ostalog i u tom letovalištu.

  U vreme nestanka devojčice i on je nestao iz tog mesta, a postao je glavni osumnjičeni jer je ustanovljeno da je već dva puta osumnjičen za „seksualne kontakte sa devojčicama“.

  Tagovi:
  potraga
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga