10:44 12 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  14322
  Pratite nas

  Pulmolog Branimir Nestorović, koji izjavama i pristupom odskače od članova Kriznog štaba, pa i većine kolega, ovog puta slikao se sa „lekovitim“ biopiramidama.

  Nestorović ovog puta skrenuo je pažnju na sebe fotografijom se sa Mirjanom Domonji, predsednicom Ekološkog pokreta Stara Pazova „Eko san“, prenosi B92.

  Domonji zastupa stanovište da takozvane „biopiramide orgonit“ štite od mnogih bolesti i leče, pa i od virusa korona. Upravo se takva piramida našla ispred poznatog pulmologa.

  U medijima i društvenim mrežama, odmah je to protumačeno kao njegova podrška upotrebi biopiramida.

  „Želja da svoje i iskustvo svojih prijatelja i saradnika u vezi s korišćenjem orgonita prenesem onima koji to žele da čuju i primene kao preventivu za svoje zdravlje, kao i otklanjanje posledica već nastalih bolesti, što podrazumeva sva kancerozna oboljenja, kao i najnovija kovid oboljenja odvela me je kod poznatog i cenjenog profesora i doktora Branimira Nestorovića“, objavila je Mirjana Domonji.

  „Bolje sprečiti nego lečiti! Biopiramida ’Eko san‘ orgonit deluje u prostoru od 500 kvadratnih metara, štiti od štetnog zračenja i virusa korona“, navela je Mirjana Domonji uz broj telefona na koji se ovaj „lek za sve“ može poručiti.

  Šta su orgoniti?

  Orgoniti su poznati još odavno, a njihovim tvorcem se smatra naučnik Vilhelm Rajh (1897-1957). On je bio psihoanalitičar i naučnik koji je uveo radikalne metode u psihijatrijskom lečenju. Jevrejin po poreklu beži iz Nemačke pred nacistima u Sjedinjenje Američke Države 1939. godine kako bi mogao nesmetano da nastavi svoj rad na orgonskoj energiji.

  Orgon predstavlja životnu energiju. To je „stvarna, fizička energija koja nas okružuje i isijava iz svih živih bića, kao i iz svih neorganskih materijala“. Orgoniti su specijalni uređaji koji su napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca. Služe da prikupljaju negativnu orgonsku energiju koja je najčešće produkt električnih uređaja, transformišu je i sa svoje gornje strane emituju orgonsku energiju koja je, kako kažu, korisna i lekovita.

  Pročitajte i:

  Tagovi:
  energija, piramida, Branimir Nestorović
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga