17:57 24 Septembar 2020
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 377
  Pratite nas

  „Montenegro erlajns“ od 19. avgusta obnavlja avio-liniju sa Srbijom, saopšteno je iz te kompanije. Naveli su da će njihovi avioni leteti dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

  Cene karata ka Beogradu kretaće se od 109 do 119 evra.

  „Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posledica pandemije za naše građane, ’Montenegro erlajns‘ će obezbediti izuzetno povoljne cene karata koje idu od 109 do 119 evra - sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dve trećine avio-sedišta. Ovim ’Montenegro erlajns‘ dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok“, piše u saopštenju „Montenegro erlajnsa“.

  Dodaju da će, kao i do sada, poštovanjem svih protokola zaštite Svetske zdravstvene organizacije propisanih u vazduhoplovstvu, dati kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva, prenosi RTCG.

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga