14:36 18 April 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 223
  Pratite nas

  Nova aplikacija „Parking servis” omogućava plaćanje parkiranja u Beogradu na brz, jednostavan i siguran način. Putem mobilnog telefona moguće je plaćanje parkiranja u garažama i na parkiralištima, u zonama, plaćanje izdatih dnevnih parking karata kao i navođenje do slobodnih parking mesta.

  U garažama i na parkiralištima aplikacija omogućava plaćanje parkiranja bez odlaska na blagajnu. Potrebno je u aplikaciji uneti broj parking kartice ili je uslikati, a parkiranje platiti na jedan od dva ponuđena načina – platnom karticom ili još jednostavnije – sredstvima iz depozita na samoj aplikaciji, saopštio je Parking servis.

  Uplatom 200, 500, 1.000 ili 2.000 dinara na depozit aplikacije, u samo par klikova korisnici mogu da plaćaju sva parkiranja.

  U zonskom sistemu, aplikacija automatski prepoznaje zonu u kojoj je vozilo parkirano i nudi različite mogućnosti plaćanja – SMS porukom, platnom karticom i sredstvima iz depozita na aplikaciji.

  Obaveštenje o izdatoj elektronskoj dnevnoj parking karti stiže direktno u aplikaciju, odakle može i da se plati, bez odlaska u poštu ili banku.

  Aplikacija prikazuje trenutan broj slobodnih parking mesta i navodi ne samo do garaža i parkirališta već i do zona, na mesta pokrivena parking senzorima.

  Tagovi:
  aplikacija, parkiranje
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga