11:06 26 Februar 2021
Slušajte Sputnik
  Vesti
  Preuzmite kraći link
  0 939
  Pratite nas

  Dramatični snimak trogodišnje devojčice koja je u svom malom dušeku u obliku jednoroga plutala pučinom, raširio se brzinom munje društvenim mrežama.

  Turisti na jednom trajektu ostali su zapanjeni pred prizorom koji su videli. Naime prava drama i borba za život devojčice odvijala se blizu grada Patra.

  Srećom, zahvaljujući prisebnosti kapetana sve se srećno završilo, ali svi su se pitali gde su roditelji ovog deteta i kako su dozvolili da se ono nađe na pučini kilometrima udaljeno do plaže. Devojčica se držala za vrat svog jednoroga i prava je sreća da nije pala u more. Očigledno nije ni bila svesna da je u opasnosti, jer dete nije čak ni plakalo kada je posada izvukla na sigurno i potom je vratili roditeljima.

  Naravno društvene mreže su se usijale negativnim komentarima i osudama neodgovornih roditelja. A glavno pitanje na društvenim mrežama bilo je: Gde su joj bili mama i tata?

  Grčki mediji su objavili da se otac u moru igrao sa devojčicom koja je bila na dušeku. U jednom trenutku, kako je ispričao očevidac, vetar je promenio pravac i devojčicu koja se iskobeljala iz očevih ruku krenuo da nosi ka pučini. Osim oca, još nekoliko ljudi sa plaže je krenulo da pliva ka devojčici, strahujući da će se prevrnuti i potonuti.

  Međutim, vetar je bio toliko jak da niko nije uspeo da dođe do nje! Roditelji su obavestili o ovome spasioce i druge nadležne koji su poslali dva broda u spasilačku misiju. Otac je potom odveo ćerku kod psihologa strahujući da je doživela šok , međutim, lekari su savetovali roditelje da je vrate na more!

  Ubrzo ona se ponovo igrala sa drugarima na plaži očigledno nesvesna opasnosti u kojoj je bila, prenosi Kurir.

  Tagovi:
  vetar, devojčica
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga