Vladimir Putin

Putin: Organizaciju Mundijala pohvalili i mediji i sportisti i navijači

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй
Vesti sa Svetskog prvenstva u fudbalu
Preuzmite kraći link
0 320
Pratite nas

Rusija se vrlo temeljno i odgovorno pripremala za Svetsko prvenstvo u fudbalu, a građani su izuzetno srećno što je Mundijal uspeo i što je objedinio milione ljudi sa svih strana planete, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin.

On je uoči početka gala-koncerta koji je upriličen u čast Svetskog prvenstva u „Boljšoj teatru“ rekao da su organizaciju Mundijala pohvalili svi, počev od sportista, preko medija, sve do navijača.

„Naše napore veoma su pozitivno ocenili pre svega sportisti, kojima su omogućeni svi uslovi da pokažu svoj maksimum, zatim mediji, ali i nvaijači“, rekao je.

Govoreći o navijačima, Putin je rekao da će onima koji budu želeli da se ponovo vrate u Rusiju omogućiti povlašćeni vizni režim, kako bi se dodatno upoznali sa ruskom kulturom,

„U više navrata su naši gosti govorili da žele da se vrate u Rusiju, da dovedu svoje porodice, prijatelje. Mi ćemo se potruditi da im omogućimo povlašćeni vizni režim, kako bi nastavili da se upoznaju sa našom kulturom“ rekao je ruski predsednik.

„Zahvalni smo na svim lepim rečima koje su naši gosti izgovorili povodom Rusije, njenog narod. Srećni smo što im se naša zemlja svidela, njena priroda, kultura i tradicija. Drago nam je što su imali priliku da sve to vide svojim očima, kako bi se razuverili o svim tim izmišljotinama koje se serviraju na račun Rusije“, zaključio je Putin.

Tagovi:
SP2018, ocene, Vladimir Putin
Standardi zajedniceDiskusija
Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga