11:11 07 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  0 16
  Pratite nas

  Leš neidentifikovanog stvorenja sa rukama nalik ljudskim pronađen je kako pluta u potoku u Latinskoj Americi. Meštani veruju da je reč o mitskom vampiru Čupakabri.

  Meštani su otkrili telo u gradu Karmen del Parana na jugu Paragvaja. Beživotno telo snimljeno kako pluta licem nadole, veličine je prosečnog psa, ima svetlu kožu bez krzna, i četiri ekstremiteta sa prstima i dugi rep.

  Spasilačke službe i stručnjaci su pozvani na lice mesta.

  Meštani tvrde da su konačno otkrili legendarnog Čupakabru. Zastrašujući predator pominje se od sredine 20. veka, a smatra se da je odgovoran za smrt koza i drugih domaćih životinja kojima isisava krv.

  Nažalost, stvorenje je otkriveno prekasno da bi se dokazalo ili opovrgnulo postojanje vampira, jer je telo u fazi raspadanja.

  „S obzirom na spoljašnji izgled, verujemo da je u pitanju vrsta majmuna. Ali sa sigurnošću niko ne može da tvrdi poreklo ovog stvorenja jer je pronađeno u poodmakloj fazi raspadanja“, rekao je za lokalne vesti komandant vatrogasaca.

   

  Strah od Čupakabre proširio se i drugim kontinentima. U Rusiji, Ministarstvo poljoprivrede Moskovske regije moralo je da zvanično negira postojanje Čupakabre, nakon misterioznog ubistva desetine domaćih životinja 2014. godine.

  Tagovi:
  stvorenje, Čupakabra, vampir, video, Paragvaj
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga