04:58 16 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  0 214
  Pratite nas

  Voajer i vlasnik motela, koji je proveo decenije krišom gledajući kako njegovi gosti vode ljubav, konačno je „dovoljno video“. Sada je on tema članka u „Njujorkeru“ i nove knjige.

  Džerald Fos otvorio je 1966. godine motel „Menor haus“ u Aurori, američkoj državi Kolorado, sa samo jednim ciljem — želeo je da špijunira nepoznate ljude kako imaju seksualne odnose. Stoga se postarao da iznad soba ima dovoljno prostora za instalaciju lažnih ventila i proveo je decenije posmatrajući kroz ove otvore ljude u ljubavnom zanosu.

  Ponekad nije bio sam, već mu je društvo pravila njegova žena. Nekad se čak dešavalo i da oni sami vode ljubav iznad gostiju.

  Jednom prilikom, Fosu se u voajerisanju pridružio novinar Gej Talisi.

  Fos je počeo da poverava novinaru svoje tajne 1980. Danas je upravo Fos glavni „junak“ u Talisijevoj novoj knjizi i članku „Motel jednog voajera“, koji je štampan u ovonedeljnom izdanju „Njujorkera“.

  Više od decenije, Fos je Talisija davao „vrele“ informacije. Čak mu je predao i dnevnik u kom na stotinama stranica opisuje koliko uživa gledajući svoje goste, a posebno one mlade i atraktivne, u ljubavnom zanosu.

  Fos je Talisiju čak ispričao da je video narko-dilera kako davi svoju devojku nakon što je otišao u svoju sobu da se otarasi „robe“. Novinar je istraživao, ali nije uspeo da sazna nešto više o navodnom ubistvu iz 1977.

  „Pitanje je, da li je izmislio ubistvo", piše Talisi. „Ali zašto bi to uradio? Ako bude imao problema sa zakonom, mogao bi da bude povezan sa ubistvom".

  Međutim, čini se da su pravni problemi iza Fosa.

  Portparolka Javnog tužilaštva u Denveru izjavila je za lokalne medije da je slučaj voajerizma zastareo. Fos je navodno prestao sa tim krivičnim delima 1995, kada je prodao imanje. Zadržao ga je i posle smrti svoje prve žene. I druga se pridružila špijuniranju.

  Fos je ispričao Talisiju da je postao nezadovoljan nakon što je bio očevidac velikog broja svađa, lošeg seksa, ili dosadnih gostiju koji su jednostavno gledali televiziju. Više nije bio u stanju da doživi taj magičan osećaj koji je imao na samom početku, kada je kao dečak špijunirao svoju tetku.

  Slično:

  Ruska Kim Kardašijan osvaja svet (video, foto)
  Tamo gde dečake vole više od žena (video, foto)
  Sveto trojstvo današnjice – Seks, Strah i Smrt
  Kreditne kartice Pentagona korišćene za seks i kocku?
  Danska konačno zabranila seks sa životinjama
  Tagovi:
  motel, voajer, seks, špijuniranje, Njujorker, Gej Talisi, Džerald Fos, Aurora, Kolorado
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga