13:26 24 Septembar 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  0 96
  Pratite nas

  Saobraćajna kamera u ruskom volgogradskom regionu napravila je fotografiju automobila koji je prekoračio brzinu i koji je vozio čovek koji liči na pokojnog sovjetskog lidera Josifa Visarionoviča Staljina, sa suvozačem koji liči na Isusa.

  Jedan Rus objavio je fotografiju koju mu je poslala regionalna policija iz Volgograda koja navodno pokazuje da je njegov automobil prekoračio brzinu.

  Čovek je, međutim, odbio da plati kaznu zbog navodnog prekršaja naglašavajući da automobil na fotografiji ne izgleda kao onaj koji on poseduje, kao i da ima drugačiju registarsku tablicu.

  Fotografija saobraćajne kamere iz Vologogradskog regiona.
  © Foto : Pikabu
  Fotografija saobraćajne kamere iz Vologogradskog regiona.

  Osim toga, on je sarkastično istakao da čovek na mestu vozača više liči na davno pokojnog sovjetskog lidera Staljina, dok čovek na mestu suvozača neobično liči na Isusa iz Nazareta, što ga je navelo da zaključi da je automobil prekoračio brzinu „uz božju pomoć“.

  Korisnike interneta u Rusiji zabavila je pojava te fotografije, pa su se šalili da je vlast verovatno „suviše uplašena da bi kaznila Staljina" ili da suvozač suviše liči na Borata, filmskog lika iz istoimenog filma, kog tumači poznati britanski komičar Saša Baron Koen.

  Tagovi:
  prekoračenje brzine, saobraćajna policija, Borat, Isus Hrist, Josif Visarionovič Staljin
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga