20:59 23 Septembar 2019
Slušajte Sputnik
  Nada Macura

  Macura u „Nemanjićima“: Glumiću mletačku princezu

  © Jutjub/ Predrag Vujic
  Život
  Preuzmite kraći link
  4150
  Pratite nas

  Treba da glumim mletačku princezu, jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u „Nemanjićima“ glumiti to, otkrila je Nada Macura, a zatim je dodala i koliko je novca zaradila od tog projekta...

  Portparolka Hitne pomoći Nada Macura utrla je svoj put do zvezda svakodnevnim uključivanjima u jutarnje programe, da bi zatim sporadičnim gostovanjima u brojnim emisijama etablirala sebe kao jednu od javnih ličnosti koja zbog svoje pojave i stavova budi veliko interesovanje i uživa određenu popularnost.

  Sve to je dovelo do posla voditeljke na „srećnoj televiziji“, a zatim je stigla ponuda da glumi u dve epizode serije „Urgentni centar“, što je Nada sa oduševljenjem prihvatila, a zatim i otkrila da tu neće morati mnogo da glumi, jer će praktično igrati samu sebe.

  Međutim, nova uloga u seriji „Nemanjići“ je već izazov za Macuru, a evo šta ona kaže o toj roli, ali i honoraru koji je dobila zbog učešća u najskupljoj seriji u istoriji srpske televizije.

  „Treba da glumim mletačku princezu, jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u „Nemanjićima“ glumiti to“, otkrila je Nada Macura, a zatim je dodala i koliko je novca zaradila od tog projekta.

  „Ne dobijam honorar za ovo. Ja sam glumac u epizodnoj ulozi, odnosno glumac gost. Tako sam i došla i nisam shvatala da treba da dobijem neki honorar.“

   

  Izvor: Blic, Ekskluziv    

  Tagovi:
  Macura, Nemanjići, princeza
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Facebook nalogaKomentariši preko Sputnik naloga