01:48 16 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  4150
  Pratite nas

  Treba da glumim mletačku princezu, jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u „Nemanjićima“ glumiti to, otkrila je Nada Macura, a zatim je dodala i koliko je novca zaradila od tog projekta...

  Portparolka Hitne pomoći Nada Macura utrla je svoj put do zvezda svakodnevnim uključivanjima u jutarnje programe, da bi zatim sporadičnim gostovanjima u brojnim emisijama etablirala sebe kao jednu od javnih ličnosti koja zbog svoje pojave i stavova budi veliko interesovanje i uživa određenu popularnost.

  Sve to je dovelo do posla voditeljke na „srećnoj televiziji“, a zatim je stigla ponuda da glumi u dve epizode serije „Urgentni centar“, što je Nada sa oduševljenjem prihvatila, a zatim i otkrila da tu neće morati mnogo da glumi, jer će praktično igrati samu sebe.

  Međutim, nova uloga u seriji „Nemanjići“ je već izazov za Macuru, a evo šta ona kaže o toj roli, ali i honoraru koji je dobila zbog učešća u najskupljoj seriji u istoriji srpske televizije.

  „Treba da glumim mletačku princezu, jer je autentičan lik sa mnom, pa su rekli da ću na osnovu mog lika u „Nemanjićima“ glumiti to“, otkrila je Nada Macura, a zatim je dodala i koliko je novca zaradila od tog projekta.

  „Ne dobijam honorar za ovo. Ja sam glumac u epizodnoj ulozi, odnosno glumac gost. Tako sam i došla i nisam shvatala da treba da dobijem neki honorar.“

   

  Izvor: Blic, Ekskluziv    

  Tagovi:
  Macura, Nemanjići, princeza
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga