22:02 29 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  Piše
  3874
  Pratite nas

  Glavni urednik televizije „Hepi“ Milomir Marić otkrio je za Sputnjik da li se budi pre predsednika Vučića, u kojoj emisiji bi ugostio Vladimira Putina, ali i koje su najupečatljivije anegdote iz njegove više od četiri decenije duge novinarske karijere.

  Čoveka koji je sa obaveštajcima, starletama, ali i sa najvišim državnim funkcionerima na „ti“, pitali smo da li mu je život nekad bio u opasnosti, s obzirom da je intervjuisao puno opasnih „likova“.

  „Ja sam uživao kada sam bio osuđen na smrt. Kada su hteli da u vazduh dižu redakciju u kojoj sam radio. Ne samo redakciju, čitavu zgradu. Neki moji novinari ’Duge‘ sa ratišta su se vratili sa bombama, minama jedanput su vezivali su neke žice i ja sam ušao u redakciju i nisam znao šta da radim. Na svim stolovima bile su bombe povezane žicama. Ja sam pozvao Sekretarijat za unutrašnje poslove, antidiverzantsku jedinicu i rekao o čemu se radi. Oni su nas mučili sve do posle podne, i čak su meni u šali govorili: ’Šta pišete u Dugi, i treba da vas dignu u vazduh‘“, prisetio se Marić.

   

  Tagovi:
  Milomir Marić, Maša i
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga