14:50 06 Maj 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  3911
  Pratite nas

  Oni koji su mislili da na beogradskim ulicama mogu da nabasaju samo na pse lutalice, ili pse koje je neko napustio, prevarili su se.

  Beogradski veterinari na teritoriji beogradskog naselja Mirijevo pronašli vuka! Radi se o vučici koja je skotna. Niko još ne može sa sigurnošću da kaže odakle je došla, a na to pitanje odgovor bi mogla da dâ istraga MUP-a koja je u toku.

  Husni Redža sa vukom Trampom u okolini Đakovice.
  © REUTERS / Hazir Reka

  Za mnoge koji su u prethodnih 24 časa pomislili da im se priviđa vuk negde kod Malog Mokrog Luga i u Mirijevu bili su upravu. Pravi vuk, tačnije vučica, od ranih jutarnjih časova, nakon obaveštenja organizacije „Levijatan“, koja je to prijavila MUP-u, bio je deo potrage i konačnog lociranja. Uhvaćena je i sada se nalazi u Veterini Beograd.

  Veterinari kažu da vučica nije agresivna, a trenutno se nalazi u prostorijama „Veterine Beograd“. Ženka koja je, kako se navodi, prešla dugačak put, svoje novo stanište imaće u Beogradskom zoološkom vrtu, rekli su veterinari televizijskoj ekipi Studija B.

  Brojne teorije koje su se pojavile na društvenim mrežama, ali i u nekim medijima, nisu tačne, podsećaju u „Veterini Beograd“. Ono što je unelo paniku među Beograđane je lažna informacija da je vučica rastrgla neke pse i da se ponašala vrlo agresivno.

  U „Veterini Beograd“ podsećaju da će ona dobiti svoj novi dom u Zoološkom vrtu, te će imati pravo stanište, možda sa novim vučjim prinovama.

  Studio B

  Tagovi:
  vučica, vuk, Mirijevo, Beograd
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga