04:40 14 Avgust 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  0 4110
  Pratite nas

  Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je da je rasvetljen slučaj paljenja kuće novinara Milana Jovanovića i da su uhapšeni osumnjičeni nalogodavac i dve osobe koje su osumnjičene da su izvršile to krivično delo.

  Stefanović je na konferenciji za štampu rekao da je dva lica A. M. (1993) i B. S. C. (1981) za to krivično delo angažovao I. N. (1977) iz opštine Grocka. 

  „Osumnjičeni I. N. dao je novac A. M. za izvršenje tog krivičnog dela. A. M. se zajedno sa prijateljicom B. S. C. odvezao do kuće novinara Jovanovića. A. M. je izašao iz vozila, razbio prozor ciglom i ubacio flašu sa benzinom. Nakon toga su pobegli“, preneo je on. 

  Stefanović je kazao da je nakon dva dana A. M. dobio od I. N. dogovoreni novac.

  „Policija je obezbedila potpuno priznanje za direktno izvršenje krivičnog dela. Istraga se nastavlja u pravcu drugih lica koja mogu biti povezana sa izvršenjem tog krivičnog dela“, rekao je ministar.

  On je istakao da je policija pokazala da dobro radi svoj posao, da može da istraži svako krivično delo i dođe do onih koji uznemiravaju naše društvo i čine krivična dela.

  „Veoma nam je važno da građani vide da su sigurni i bezbedni i da nađemo i nalogodavce krivičnih dela“, naglasio je Stefanović.

  Tagovi:
  Stefanović, novinar, hapšenje
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga