09:07 23 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  Piše
  0 80
  Pratite nas

  Reditelj i snimatelj naših kultnih filmova Božidar Nikolić otkrio je za Sputnjik koga bi, sa tri karte, poveo u Holivud, ko je najveći špijun na Balkanu, ali i kako je Bred Pit reagovao na njegovu ponudu za novi zajednički projekat.

  Naš istaknuti reditelj i direktor fotografije Božidar Bota Nikolić u filmskim krugovima je, između ostalog, poznat po tome što nepogrešivo prepozna potencijal u mladim glumcima. Tako su u njegovim ostvarenjima prve role odigrali velikani srpskog glumišta poput Bate Stojkovića. Upravo zbog te činjenice, Nikolića smo pitali ko je, po njegovom mišljenju, najtalentovaniji glumac među svetskim političarima.

  „To je malo teško pitanje. Ja mislim da je Tramp veliki glumac. Ipak je on blizu Holivuda tamo. A Putin se čuva. Čuva, neće da pokaže kakav je glumac“, duhovito je rekao tvorac filmova „Tri karte za Holivud“ i „Balkanski špijun“.

  S obzirom da Božidar Nikolić ima dva vrlo moćna i uticajna „prijatelja“ — Karića i Miškovića — zanimalo nas je koji od njih dvojice više voli njegove filmove.

  „Pa više voli Mišković. Ali obojica su veliki umetnici. Ja ne mogu da vjerujem da je neko u stanju da napravi tolike pare. Ja jedva platu, penziju zaradim. A oni… Svaka im čast. Mišković je napisao i knjigu ’Ja, tajkun’, koja može da bude udžbenik svakom biznismenu“, zaključio je Nikolić za Sputnjik.

   

  Tagovi:
  Maša i, Maša i, Bota Nikolić, Bogoljub Karić, Donald Tramp, Miroslav Mišković, Srbija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga