21:46 22 Jun 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  0 416
  Pratite nas

  Nedavno je saopšteno da je snimanje nastavka serijala „Duga noć“ — nastavljeno u Severnoj Irskoj.

  Autor ciklusa romana „Pesma leda i vatre“, pisac Džordž Martin, saopštio je detalje serijala „Duga noć“, čija se radnja događa neposredno pre serije „Igra prestola“.

  Pet do sada nepoznatih činjenica o serijalu koji se priprema, autor je saopštio magazinu „EV“.

  © Depositphotos / new_vision
  Gvozdeni presto

  U novom serijalu, kontinent Vesteros je podeljen na oko 100 kraljevstava. Gledaoci će videti mamute, divlje vukove i Starkove, koji potiču od prvih ljudi. U seriji će biti ispričana i predistorija porodice Lanister. Same dinastije u seriji neće biti, ali ćemo videti porodicu Kastler, koja živi u njihovom budućem zamku. Značajne uloge u serijalu igraće tri žene — Naomi Vots, Naomi Aki i Denis Gof. Po rečima Martina, u seriji neće biti glavnih uloga, već se radi o svojevrsnoj ekipi glumaca. I na kraju, pisac je rekao da je „Duga noć“ radno ime serijala, koje se poklapa sa imenom treće epizode osme sezone „Igre prestola“ i da će ubrzo biti promenjeno.

   „Igra prestola“, serijal produkcijske kuće „HBO“, snimljen je po motivima ciklusa romana „Pesma leda i vatre“ Džordža Martina. Prva epizoda prve sezone premijerno je prikazana 17. aprila 2011. godine. Serijal se sastoji od osam sezona. Poslednja epizoda prikazana je 19. maja 2019. godine, a premijeru je gledalo čak 19,3 miliona ljudi.

   

  Tagovi:
  Džordž Martin, Igra prestola
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga