11:53 24 Novembar 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  33922
  Pratite nas

  Fotografije sa Međunarodne svemirske stanice koje su objavljene na Jutjubu pokazale su da nešto leti kroz oblake i ostavlja vidljiv, valovit trag iza sebe.

  Administratori stranice koja se bavi teorijama zavere sugerišu da je u pitanju eksperiment, dok je u komentarima „isplivala“ i teorija o uređaju za kontrolu vremena.

  Administratori kanala na Jutjubu „Blejk i Bret Kouzins“ sumnjaju da NASA i Međunarodna svemirska stanica sprovode misteriozni eksperiment i testiraju „novu svemirsku tehnologiju“. Oni su sugerisali da fotografije koje je objavila NASA mogu ukazivati i na „neku vrstu tajnog zvučnog oružja“.

  Fotografije Atlantskog okeana na obali Antarktika, snimljene iz svemira, pokazuju „da se nešto probijalo kroz oblake, stvarajući talase kakve još nismo videli“, objašnjava jedan od teoretičara zavere.

  „Kakva vrsta tehnologije se provlači kroz oblake, seče ih i stvara efekt talasa? Šta god da je, ogromno je“, rekao je Bret.

  Činjenica da je Međunarodna svemirska stanica bila na tačnoj lokaciji kako bi uslikala neobične pojave navela ga je da zaključi da je ovo bio eksperiment.

  Jedan od komentatora je čak posumnjao da je u pitanju nešto što ima veze sa kontrolom vremena.

  „Sonična eksplozija, baš ona koja se koristi za kontrolu vremena. Želite dokaz — idite na kanal Majka Moralesa na Jutjubu“, navodi jedan od korisnika.

  Drugi su bili manje skloni verovanju da je reč o nečemu senzacionalnom, navodeći da je snimljen avion koji prolazi kroz vrh oblaka.

  Tagovi:
  snimak, oblak, misterija
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga