22:51 27 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  1385
  Pratite nas

  Stiv Lindberg iz Mičigena snimio je neverovatno retkog jelena. Fotografija je odmah postala viralna i dobila je stotine komentara.

  Od 2012. godine Stiv Lindberg svaki dan postavlja fotografije divljih životinja iz svog rodnog mesta. Tog dana nije bio optimističan da će uspeti da „uhvati“ neku od životinja zbog vrlo niskih temperatura, pa je bio vrlo srećan kada je ugledao vidru kako jede ribu na ledu.

  „Pomislio sam kako ipak imam fotografiju dana. Ali kada sam se vraćao u vozilo sa svojim psom, primetio sam jelena koji čudno izgleda. Imao sam hiljade fotografija jelena, ali odmah sam prepoznao da je ovaj neobičan, jer mu je bio haos na glavi“, ispričao je Lindberg.

  Napravio je nekoliko fotografija i otišao je kući. Kada je postavljao fotografije uočio je da jelen ima tri roga. Fotografija je odmah postala viralna i dobila je stotine komentara, prenosi „Nacionalna geografija“.

  Veterinar Stiv Edvards rekao je kako je da je jelen zdrav i da je u pitanju urođeni defekt koji se dešava jednom u milion slučajeva.

  Lindberg nije želeo da otkriva lokaciju na kojoj je fotografisao jelena, kako bi sprečio lov na životinju i zaštitio je.

  Tagovi:
  fotografija, jelen
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga