09:58 05 April 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  Piše
  838162
  Pratite nas

  Danas, 24. novembra 2019. godine, hteli mi to ili ne, sa pozivnicom ili bez nje, postali smo svedoci venčanja koje će se, kako sladunjave i prenakićene najave po tabloidima kažu — „prepričavati godinama“.

  Sunčan novembarski dan. Jedino vetar koji ulazi pod kosti kvari detaljne planove da glamurozna fešta bude u potpunosti realizovana — do perfekcije.

  Šta kažu izveštači

  Ipak, prema rečima izveštača sa terena, dekoracije ispred mladoženjine i mladine kuće uspešno odolevaju nemilosrdnim naletima košave. A da li će odoleti i jabuka na koju će se, i pored zakonske zabrane, pucati iz vatrenog oružja?

  Radoznala srpska javnost već danima je upoznata i sa detaljima menija koji će biti služen u poznatom beogradskom hotelu na gala veselju — od predjela do dezerta. Saznali smo i koliko će para biti potrošeno na stajling uže porodice — od garderobe, preko šminke, do frizure. Obavešteni smo i u kojoj meri je u poslednjem periodu skočio porodični biznis sa mladine strane — uzgoj i klanica pilića.

  Koga briga za ostalo

  Danas kao da je opalo interesovanje za zdravstveno stanje predsednika Srbije, a navodna špijunska afera koja „trese“ našu zemlju više nije u centru pažnje. I da još jedna država povuče priznanje Kosova, to neće biti od krucijalne važnosti. Hoće li nemiri od Bolivije do Hong Konga dobiti još jednu žrtvu? Nije važno — dok ne dočekamo tu tortu od 70 kilograma.

  Jer danas imamo najvažniju vest: Ženi se sin „srpske majke“!

  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga