17:28 24 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  0 301
  Pratite nas

  Američki predsednik Donald Tramp je tokom nedavnog intervjua rekao da će dobro razmotriti mogućnost istraživanja NLO-a, rekavši da se razmišlja o skidanju oznake tajnosti sa jednog od najkontroverznijih događaja – Rozvelskom NLO incidentu 1947. godine.

  Tokom nedeljnog intervjua sa Marijom Bartimoro u emisiji „Sandej morning fjučers“ Tramp je rekao da će „dobro razmotriti“ mogućnost postojanja NLO-a.

  „To ću morati da proverim“, rekao je Tramp odgovarajući na pitanje o izveštajima po kojima je Pentagon osnovao radnu grupu za praćenje potencijalnih NLO-a. „Mislim, čuo sam to. Čuo sam to pre dva dana. Dakle, proveriću. Dobro ću to dobro pogledati“.

  Tramp je govorio o stvaranju do sada nepoznate vrste vojne jedinice.

  „Ali reći ću vam ovo. Sada smo oformili vojsku kakvu nikada ranije nismo imali, u pogledu opreme, naoružanja koje imamo“, dodao je Tramp.

  ​Tramp se u poslednje vreme sve više bavi NLO-ima, a ranije ove godine govorio je da bi mogao da razmisli o uklanjanju oznake tajnosti sa podataka o Rozvelskom incidentu 1947. godine – kada se navodno u blizini američkog grada Rozvela srušio NLO. Iako Oružane snage SAD misle da se tada srušio američki vojni izviđački balon, mnogi misle da je to bio NLO. Od ’70-ih, ovaj incident je predmet brojnih teorija zavere.

  Entuzijazam oko priče o vanzemaljcima takođe se pojačao nakon što je američka mornarica objavila tri video-snimka na kojima se vidi nešto što podseća na snimak susreta mornaričkog aviona i NLO-a, pri čemu je Pentagon potvrdio autentičnost, uz napomenu da video-snimci nikada nisu objavljeni niti namenjeni objavljivanju u javnosti.

  Dok se šaptalo o misterioznom životu u svemiru, u avgustu su se pojavili izveštaji koji sugerišu da je Pentagon formirao radnu grupu za istragu o potencijalnim viđenjima NLO-a.

  Pročitajte i:

  Tagovi:
  vanzemaljci, Pentagon, Donald Tramp, NLO
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga