05:53 25 Oktobar 2020
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  22240
  Pratite nas

  Pažljivo pogledajte sliku i recite šta ste prvo ugledali na njoj. Proverite rezultat i saznajte šta simbolizuje vaš izbor.

  Šta ste prvo ugledali na ovoj slici: damu sa kišobranom, kovrdžavog čoveka, jedrilicu ili dim iz dimnjaka?

  Dama sa kišobranom

  Damski suncobran je simbol aristokratije, kraljevstva i carstva. Takođe, kišobran je simbol veze između neba i zemlje. Znači da želite zaštititi sebe od ovog sveta, ljudi, društva, ali ste otvoreni prema nebu. Za vas je nebo poput prostora za odmor i kreativnost.

  Kovrdžavi muškarac

  Simbol neke lukavosti, ideje, realizacija koja će doprineti ostvarenju željenog cilja. Bitno je ne preterati, da cilj ne izgubi svoju vrednost. Takođe, čekaju vas zanimljive promene. Konačno, imaćete snage i snalažljivosti.

  Jedrilica

  Blagostanje će uploviti u vaš dom. Vi ste – čovek prosperiteta, sa velikim planovima i jasnim ciljevima. Bitno je da vaš brod ne potone od opterećenja, čuvajte sebe i svoje zdravlje. Provodite više vremena sa porodicom i najbližima.

  Dim iz dimnjaka

  Dim simbolizuju dušu koja je napustila telo. Suviše ste zauzeti svojima poslovima, da vaša duša traži spokoj. Ona želi na odmor, u šetnju, nekoliko dana mira. Ona vam viče. Pokušajte da je uslišite, prenosi portal Dnevna doza lepog.

  Pročitajte još:

  Tagovi:
  podsvest, psihologija, test
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga