03:19 09 Mart 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  33543
  Pratite nas

  Od danas funkcioniše i zvanični mesindžer za trenutnu razmenu poruka Telegram. Pozivamo vas da nas pratite kako biste prvi saznali ono što drugi prećutkuju.

  Aplikacija koja od nedavno ima 500 miliona korisnika i nastavlja brzo da raste je savršeno mesto na kom ćete najbrže i trenutno dobijati vesti iz Srbije i celog sveta, ali i mnogo fotografija, video zapisa i analiza koje ćete prvo moći da vidite upravo na Telegramu.

  Prateći Sputnjik Srbija na Telegramu, možete i komentarisati sadržaje u realnom vremenu, kao i razmenjivati mišljenja sa nama, ali i sa drugim korisnicima.

  Savremeni svet je poznat po brzom protoku velike količine informacija, Sputnjik Srbija ceni vaše vreme i naš Telegram kanal je tu da vam pomogne da budete u toku sa svim najnovijim svetskim i domaćim dešavanjima za samo nekoliko minuta. Na Telegramu niko umesto vas ne odlučuje šta je ono što treba, a šta ono što ne treba da znate. Ne postoje cenzura i algoritmi koji vam neku vest neće prikazati. Na Telegramu svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje.

  Vaše pravo je da budete obavešteni o svemu i prvi saznate ono što drugi prećutkuju!

  Pratite nas.

  Čitajmo se na Telegramu!

  Tagovi:
  Sputnjik, Telegram
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga