01:20 17 April 2021
Slušajte Sputnik
  Život
  Preuzmite kraći link
  26618
  Pratite nas

  Glumac Branislav Lečić kojeg je koleginica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje još jednom je negirao sve optužbe i pozvao nadležne organe da mu bez odlaganja upute poziv radi saslušanja, navodeći da je spreman i za poligraf.

  Podsetimo, glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao.

  Lečić tvrdi da nije kriv i da je spreman sam da se podvrgne poligrafskom ispitivanju na sva pitanja.

  “Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja” naveo je glumac u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, pa nastavio:

  “Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima”, naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje "bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mu pitanja“.

  Pročitajte još: 

   

  Tagovi:
  Danijela Štajnfeld, Branislav Lečić
  Standardi zajedniceDiskusija
  Komentariši preko Sputnik nalogaKomentariši preko Facebook naloga